Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی سازنده امین میرزازاده گفت که او از ابتدا با رؤیای المپیک کشتی را شروع کرده است و می‌توانست با شکست حریف نامدار ترک به مدال المپیک ۲۰۲۰ برسد. - اخبار ورزشی -

سینا طالبوند در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره عملکرد شاگردش امین میرزازاده در بازی‌های المپیک اظهار داشت: کارش خیلی سخت بود، اما خدا را شکر کشتی‌های بدی نگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر من می‌توانست بهتر هم نتیجه بگیرد، اگر برنامه‌ای را که برای مبارزه با رضا کایالپ ترک چیده بودیم، روی تشک اجرا می‌کرد.

وی ادامه داد: ما اینطور کار کرده بودیم که تایم اول را امین از کایالپ اخطار کم‌کاری بگیرد و تایم دوم هم کایالپ، اگر مبارزه اینطور پیش می‌رفت با توجه به سن و سال رضا کایالپ، او در وقت دوم خسته شده و نمی‌توانست در خاک بارانداز بزند، اما این کار برعکس شد و اخطار کم‌کاری را تایم اول به امین دادند و بارانداز خورد. همین کارش را خیلی سخت کرد. امین در المپیک ارتش‌ها با رضا کایالپ کشتی بهتری گرفته بود و 5 بر 3 مغلوبش شد.

این مربی سازنده استان خوزستان که شاگردش از گتوند به المپیک رسیده است، در این مورد گفت: ما از انتهای سال 92 کارمان را با هم شروع کردیم. در کنار ما یوسف محمدی که مربی نونهالان بود، رئیسی و حجت بهرام‌زاده هم برای او زحمت کشیده بودند. از همان نوجوانان سعی کردم رؤیای المپیک را در سر شاگردانم ایجاد کنم. همان وقت علاوه بر امین، ابوذر رئیسی را هم در تیم ملی نوجوانان داشتیم. حالا در این میان، امین خیلی تلاش کرد، خسته نشد، کارش تداوم داشت و با هر سختی که شده در این مسیر ماند و متفاوت از بقیه کار کرد تا در نهایت از گتوند به المپیک رسید. او کشتی‌گیر حرف گوش کنی بود. گفتم زود بخواب، این کار را انجام داد. خیلی خوب تمرین می‌کرد. از اول آمده بود که قهرمان شود و این تفاوت در عملکردش کاملاً مشخص بود.

 

طالبوند در مورد اینکه تا پیش از تورنمنت لهستان همه شانس امیر قاسمی منجزی و علی‌اکبر یوسفی را برای حضور در المپیک بیشتر از میرزازاده می‌دانستند، گفت: باور من این نبود. روی آن دو کشتی‌گیر مانور رسانه‌ای وجود داشت، اما ما چراغ خاموش پیش می‌رفتیم و می‌دانستم امین به المپیک می‌رود. این را بارها و بارها تکرار کردیم که حق امین المپیک است. او اولین مدال تاریخ سنگین وزن فرنگی ایران را در رده‌های سنی نوجوانان و جوانان جهان گرفته است. وقتی در مسابقات جهانی جوانان به این مهم رسید، من هم کنار حمید باوفا در کادر فنی بودم. امین در فینال آسیایی جوانان رباط پاره کرد و دو ماه زمان داشتیم که او را به جهانی برسانیم.

وی افزود: با طی پروسه سخت روانی و بدنی روزی شش ساعت تمرین فیزیوتراپی و توانبخشی را پشت سر گذاشتیم. من با او نشسته کشتی می‌گرفتم. او با رباط پاره طلای جوانان جهان را گرفت. ایمان داشتم که روی سکوی جهانی بزرگسالان هم می‌رود و اکنون هم بر همین باور هستم. البته اگر به خدا امید ایرادهای کار او در اردوی تیم ملی برطرف شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشتی المپیک 2020 توکیو کشتی فرنگی کشتی المپیک 2020 توکیو کشتی فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۸۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد

به گزارش هشمهری آنلاین به نقل از ایرنا، رقابت‌های کسب سهمیه المپیک همچنان ادامه دارد و کاروان ایران برای رقابت‌های ۲۰۲۴ پاریس تاکنون موفق به کسب ۱+۳۱ سهمیه شده است.

کشتی ۱۱ سهمیه (آزاد ۵ و فرنگی ۶)، تیراندازی ۴ سهمیه (هانیه رستمیان، شرمینه چهل‌امیرانی، فاطمه امینی، محمد بیرانوند)، تکواندو ۴ سهمیه (مهران برخورداری، ناهید کیانی، مبینا نعمت‌زاده، آرین سلیمی)، دوچرخه‌سواری جاده (رنکینگ اتحادیه جهانی)، شمشیربازی ۱+۳ سهمیه (پاکدامن، رهبری، فتوحی، باهر که سه شمشیرباز در بخش تیمی هم شرکت خواهند کرد و به محض رقابت نفر چهارم شمشیربازی ایران در پاریس، نام او در لیست سهمیه‌ها خواهند نشست)، وزنه‌برداری ۲ سهمیه (مصطفی جوادی در دسته ۸۹ و علی داودی در دسته ۱۰۲+ کیلوگرم)، قایقرانی ۵ سهمیه (۲ سهمیه در روئینگ و ۲ سهمیه در آب‌های آزاد و حضور ۵ ورزشکار) و سهمیه تاریخی ژیمناستیک (مهدی الفتی) ۸ رشته‌ای هستند که فعلا برای کاروان ایران موفق به کسب سهمیه شده‌اند و البته این تعداد بیشتر نیز خواهد شد.

از طرفی پیش‌بینی برخی مسئولان این است که کاروان المپیک کشورمان با ۳۵ سهمیه در ۱۶ رشته در بازی‌های المپیک شرکت خواهد کرد.

در این بین اما گفته می‌شود طبق پیش‌بینی‌ها با توجه به شرایط کنونی، کاروان ایران تنها ۲ طلا و یک برنز در پاریس خواهد گرفت؛ پیش‌بینی که سخت‌گیرانه به نظر می‌رسد. با این حال آن‌چه از زبان مسئولان در برخی جلسات مطرح شده، قطعی بودن کسب یک طلا برای کاروان کشورمان در پاریس است که این پیش‌بینی نیز بیش از حد محافظه‌کارانه است.

این درحالی است که پیش‌بینی هوش مصنوعی از مدال‌های احتمالی ایران در المپیک پاریس نقطه مقابل این پیش‌بینی‌ها است.

وقتی از هوش مصنوعی می‌خواهیم عملکرد کاروان ایران در پاریس ۲۰۲۴ را با توجه به شرایط کنونی از جمله مصدومیت حسن یزدانی نابغه جویباری کشتی آزاد، ناکامی فروغی در کسب سهمیه المپیک تیراندازی و تلاش تیم ملی والیبال برای اوکی کردن بلیت پاریس از مسیر لیگ ملت‌های والیبال پیش‌بینی کند، نتیجه جالب توجه و غافلگیرانه‌ای پیش‌روی‌مان قرار می‌دهد.

هوش مصنوعی معتقد است مسیر والیبال برای کسب سهمیه المپیک از طریق لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ سخت است. با این حال این ابراز دیجیتال که غیبت فروغی در المپیک پیش‌رو را متاثرکننده می‌داند، پیش‌بینی می‌کند که کشتی، وزنه‌برداری، تکواندو و حتی تیراندازی و دوچرخه‌سواری ایران هم شانس کسب مدال در پاریس هستند.

هوش مصنوعی در پاسخ به این سوال که شانس‌های طلایی کاروان ایران در المپیک کدام رشته و ورزشکاران هستند، پاسخ می‌دهد: کشتی و وزنه‌برداری.

وزنه‌برداری درحالی از سوی هوش مصنوعی در زمره رشته‌های شانس طلا محسوب می‌شود که مسئولان ورزش کشور امید چندانی به مدالیست شدن این رشته در پاریس ندارند؛ چه رسد به کسب مدال طلا!

اما پیش‌بینی هوش مصنوعی درخصوص نتایج احتمالی کشتی آزاد در المپیک پاریس کاملا غافلگیرانه است.

این ابزار دیجیتال با ابراز تاسف از مصدومیت حسن یزدانی، کامران قاسمپور را یکی از شانس‌های کسب مدال در پاریس می‌داند و با قاطعیت معتقد است که امیرحسین زارع پادشاه سنگین وزن کشتی جهان نخستین مدال طلای ایران در المپیک پاریس را به نام خود ثبت خواهد کرد. در کشتی فرنگی هم پیش‌بینی کسب مدال از سوی ساروی و میرزازاده را دارد.

ضمن این که پیش‌بینی هوش مصنوعی این است که کاروان ایران بین ۳۰ تا ۳۵ سهمیه خواهد گرفت و بین ۵ تا ۹ مدال در این دوره از بازی‌های المپیک کسب خواهد کرد.

حال باید تا اواخر مرداد منتظر ماند و دید در نهایت پیش‌بینی هوش مصنوعی از عملکرد کاروان ایران درست از آب درمی‌آید یا خیر.

کد خبر 848109 برچسب‌ها ویژه ورزشی المپیک کشتی

دیگر خبرها

  • يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • مدال محشری با صعود به نیمه‌نهایی قطعی شد / ۵ بوکسور فردا به میدان می‌روند
  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند
  • گنج‌زاده مدرس کمپ تمرینی چین شد
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • خداحافظی 4 قهرمان توکیو با المپیک پاریس!
  • هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد